Background Image

"In ieder mens schuilt het vermogen om het beste resultaat te bereiken. Hiervoor heb je doorzettingsvermogen nodig. Daarnaast is er soms iemand nodig die je helpt om lopende zaken of gebeurtenissen in het juiste perspectief te plaatsen. Van het bedrijf waar ik voor werk kreeg ik de mogelijkheid om een aantal coaching sessies bij Saskia te volgen. De coaching van Saskia heeft mij enorm geholpen om een enorme stap voorwaarts te maken in mijn nieuwe functie. Essentieel hierin was de open en betrokken houding. Daarnaast een prettige persoonlijkheid met kennis van zaken. Saskia heeft op mij een positieve en betrouwbare indruk gemaakt en je kunt er plezierig mee samen werken. Ook voorzag Saskia mij van inzichten, energie en inspiratie om zaken anders aan te gaan pakken. Kortom een aanrader voor iedereen die bereid is om aan zichzelf te werken."

"Ik heb veel gehad aan de coaching van Saskia, ze is heel betrokken, luistert goed en geeft veel vertrouwen. Daarnaast draait Saskia niet om gevoelige zaken heen en zijn haar adviezen praktisch en to the point. Hiermee kun je echt verder. Deze combinatie van capaciteiten maakt Saskia in mijn ogen een hele goede coach."

"In mijn vorige werk had ik veel last van stress. Ik kon geen nee zeggen en nam mijn werk mee naar huis. Mijn baas zag dat gelukkig net op tijd want ik zat dicht tegen een burn-out aan. Saskia heeft mij begeleid in dit traject. We hebben een aantal gesprekken gehad waarin zij mij spiegelde wat mijn eigen rol in het geheel was. Ze spoorde bij mij een aantal belemmerende overtuigingen op die mij onbewust beperkten en veel stress gaven. Dat inzicht gaf mij meer rust. Wat ik geleerd heb is om anders naar de dingen te kijken vooral naar wat je zelf kunt veranderen. Wat voor mij belangrijk was is dat het absoluut niet zweverig was. Inmiddels heb ik een andere meer passende functie binnen hetzelfde bedrijf. Ik weet waar mijn grenzen liggen en hoe ik daarmee om moet gaan."

"Het was de combinatie van heel veel inlevingsvermogen met een gezonde dosis zakelijke nuchterheid die ik bij Saskia heb gevonden die mij weer in mijn kracht heeft gezet."

"Nadat ik mijn baan door een reorganisatie was verloren, heb ik bij Saskia een outplacementtraject doorlopen. Ik was gewend om over het algemeen andere mensen te evalueren, maar had eigenlijk nooit de tijd genomen om mijzelf eens onder de loep te nemen. Door Saskia's warme persoonlijkheid en kennis van zaken heb ik het ontslag een plaats kunnen geven en tegelijkertijd een goed inzicht in mijzelf gekregen waardoor ik “open” en “gericht” op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Saskia is een doelgerichte vrouw die samen met je op zoek gaat naar de mogelijkheden die er voor je zijn."

"Saskia stelt de juiste vragen om je profiel fijn te slijpen. Ze is daarnaast in staat om met veel gevoel en een dosis empathie de belangrijke lijnen uit je carrière te halen zodat je op een prettige wijze gaat inzien waar je krachten liggen en waar je nu echt blij van wordt. En waar je dus op moet focussen bij de zoekrichting voor je toekomst."

"Wanneer je als perfectionist graag in een gestructureerde omgeving werkt, doelgericht bent, zeer hoge eisen aan jezelf en je omgeving stelt en alle touwtjes in handen wilt houden dan kan het maar zo zijn dat je op een doodlopende weg zit. Saskia heeft mij, door goed naar mij te luisteren en zich in te leven wat mij als persoon zowel zakelijk als privé drijft en motiveert, geholpen nieuwe inzichten te krijgen en zaken (weer) in het juiste perspectief te zien. Zij heeft mij op subtiele wijze een spiegel voorgehouden en laten nadenken over vragen als, wat is voor mij belangrijk, waar heb je invloed op en waar steek te energie in? Hoe hoog leg je de lat voor jezelf en hoe realistisch is dit nu eigenlijk?

Door de gesprekken met Saskia heb ik meer rust gekregen en ben ik beter gaan functioneren. Het belangrijkste is echter dat ik weer in mijzelf geloof en weer veel plezier en vertrouwen heb gekregen in zowel werk als privé.

Door goed te luisteren, echt interesse te tonen in de persoon en zijn of haar (werk)omgeving en de juiste vragen te stellen weet Saskia met haar kennis en ervaring snel tot de kern van de zaak te komen en praktische oplossingen en inzichten te bieden. Saskia is een goede gesprekspartner, geeft vertrouwen en heeft een prettige manier van werken. Een passend citaat van Epictetus, een Romeins filosoof: “Er is slechts één weg naar geluk en dat is op te houden met je zorgen maken over dingen waar je geen invloed op hebt.”

"Dankzij het volgen van een coachingstraject bij Saskia heb ik geleerd mezelf te waarderen zoals ik zelf ben. Daarnaast heb ik geleerd om situaties te herkennen en aan te pakken die voorheen mij een slecht gevoel gaven."

"Na een tegenslag met betrekking tot het verloop van mijn opleidingen zat ik met een hoop vragen. Ik ben via via op Saskia gewezen en kon gelukkig snel terecht.

Ik heb mijn ervaring met Saskia als zeer fijn ervaren. Het was voor mijzelf even wennen om dingen met iemand te bespreken die ik eigenlijk niet zo goed ken. Gelukkig wist zij hier snel doorheen te prikken en hebben we een aantal zaken zeer grondig kunnen bespreken. Er wordt zeer aandachtig naar je geluisterd en daarbij blijft ze ook goed doorvragen.

Ik heb veel gehad aan de hulp en betrokkenheid die Saskia mij heeft geboden."

"Soms sta je je eigen ontwikkeling in de weg. Voor mijn Manager was dat de reden mij een coaching traject aan te bieden. Na een wat slechte eerste ervaring als teamlead en een vrij lange periode van presteren onder hoge druk met weinig zelfvertrouwen, was het tijd op te ruimen en te bouwen aan een stevig ankerpunt in mijzelf. Zo heb ik Saskia leren kennen. Vanaf de eerste sessie hadden we een klik en gingen we de diepte in. Werk, spiritualiteit, gezin, verantwoordelijkheidsgevoel, mijn eigen aandeel in de stilstand die ik had…Alles passeerde de revue. Vaak confronterend, maar wel spot on.

Saskia heeft mijn tools gegeven anders naar mijzelf en situaties te kijken. Naast de ontzettend goede klik die wij hebben, zit Saskia niet stil en introduceert zij technieken (zoals inner voice dialogue) die direct effect sorteren en die jezelf kunt toepassen op je eigen manier in je dagelijks leven.

Gek eigenlijk dat ik er voorheen niet zo bij stil stond dat persoonlijke ontwikkeling niet alleen ligt in vak gerelateerde opleidingen. Het coaching traject heeft mij handvatten gegeven voor de rest van mijn leven, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Een uiterst waardevol geschenk."

"Wat een verademing om op een prettige en toch kritische wijze een spiegel voorgehouden te krijgen waarbij het ook daadwerkelijk mogelijk is om tot de kern te komen.

Voor iedereen zijn er onderwerpen of situaties die moeilijk en uitdagend zijn, het voornaamste is deze te kunnen duiden en hier dan vanuit een neutraal perspectief naar te kunnen kijken om hier vervolgens over te kunnen sparren. De benadering en begeleiding vanuit Saskia creëert een prettige en veilige setting om op een juiste wijze samen te reflecteren. Dit heeft mij op diverse vlakken zeer waardevolle inzichten gegeven met een direct resultaat, zowel zakelijk als prive."